Nieuws

Presentatie culinaire gids Gault&Millau maandag 2 november

Gidsennieuws. Maandag 2 november wordt de nieuwe restaurant- en hotelgids Gault&Millau gepresenteerd. Een dag later is deze verkrijgbaar voor 12,99 euro. Tot de dag van de lancering van de nieuwe editie kun je via de site van Gault&Millau een zogeheten voorinschrijving doen en ontvang je een korting van 3 euro.

Restaurant- en hotelgids Gault&Millau is een van de culinaire gidsen die Nederland rijk is. De gids wordt uitgebracht door The Wine & Food Association.

De gids voor 2016 wordt maandag 2 november gepresenteerd in het Forum Center van Amsterdam RAI.

Rangschikking
In de Gault&Millau worden restaurants gerangschikt op basis van punten, met een maximum van twintig.

Die dag wordt eveneens een aantal awards uitgereikt aan bedrijven en ondernemers of werknemers die werkzaam zijn in de horeca.

Bestellen
Na de lancering van de nieuwe gids komt deze te liggen in de winkelschappen en is deze te bestellen via de website van Gault&Millau Nederland.

De editie voor 2016 kost 12,99 euro. Tot maandag 2 november geldt een speciale voorinschrijving-prijs van 9,99 euro. Bestellen kan via deze link.

Michelin
Maandag 7 december wordt de nieuwe Michelingids gelanceerd. Ook dat gebeurt in Amsterdam. Aansluitend ligt de rode gids in de winkel.

Vorig artikel

Video: FG Noodle Bar van tweesterrenchef François Geurds

Volgend artikel

Groot galadiner van Les Patrons Cuisiniers op 24 januari 2016

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.