Nieuws

Pre holiday-menu all-in bij ’t Vlasbloemeken in Koewacht

Restaurant ’t Vlasbloemeken in het Zeeuws-Vlaamse grensdorp Koewacht serveert van 18 tot en met 28 juli een ‘pre holiday’-menu all-in voor 100 euro per persoon. Eigenaren Bianca en Eric van Bochove serveren je een menu van vijf gangen inclusief bijpassende wijnen, een aperitief, tafelwater en koffie of thee met friandises.

Van 29 juli tot en met 19 augustus heeft ’t Vlasbloemeken in Koewacht de zomersluiting.

Michelinster
In de dagen daarvoor kun je bij het met een Michelinster bekroonde restaurant genieten van een pre holiday-menu all-in voor 100 euro per couvert.

Eric van Bochove
Eigenaren Bianca en Eric van Bochove serveren in de Zeeuws-Vlaamse eetgelegenheid een vijfgangenmenu met wijnen, tafelwater en koffie of thee met friandises. De ontvangst is met een aperitief met amuses.

JRE-Nederland
Je kunt je tafel reserveren via de website van ’t Vlasbloemeken, dat is aangesloten bij restaurantvereniging JRE-Nederland. Vermeld bij je reservering ‘100 euro-week’.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Acht Nederlandse chefs in Best Chef Top 100 voor 2019

Volgend artikel

Bas van Kranen gaat bij Bord’Eau koken met smaakprofielen

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.