Nieuws

Portugese avond bij restaurant ’t Nonnetje in Harderwijk

Tweesterrenchef Michel van der Kroft van ’t Nonnetje is gek van Portugal. Onder andere en vooral omdat zijn vrouw daar vandaan komt. Donderdag 20 april is in het restaurant in Harderwijk een Portugese Avond. Als gast word je in de watten gelegd met onder andere een vijfgangendiner.

Donderdag 20 april houdt tweesterrenrestaurant ’t Nonnetje in Harderwijk een Portugese Avond.

Michel van der Kroft
‘Het hart van onze chef Michel van der Kroft ligt erg dicht bij dat land’, aldus eigenaar Robert-Jan Nijland. ‘Zijn vrouw komt er vandaan en dat weerspiegelt zich in onze menukaart.’

Wijnen uit Portugal
Als gast staat je een geheel verzorgde avond te wachten. Je geniet van een uitgebreid vijfgangenmenu met bijpassende Portugese wijnen.

Reserveren
Voor deze geheel verzorgde avond betaal je 110 euro per persoon. Reserveren kan via de website van ’t Nonnetje onder vermelding van Portugese Avond.

Michelin
Het restaurant in Harderwijk heeft twee Michelinsterren en is aangesloten bij culinair samenwerkingsverband Alliance Gastronomique.

Vorig artikel

Blog: Bij het voorjaar… hoort het Overijsselse Wiedenlam

Volgend artikel

Voorjaarsproeverij bij De Swarte Ruijter in Holten

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.