Nieuws

Porsche pop-up in tuin Central Park, by Ron Blaauw

Wie van lekker eten en mooie auto’s houdt, moet naar Central Park, by Ron Blaauw in Voorburg. In de tuin van landgoed Vreugd en Rust heeft Porsche Centrum Rotterdam een tijdelijke vestiging geopend.

De Porsche Embassy, zoals de pop-up wordt genoemd, is gevestigd in de voortuin van boetiekhotel en restaurant Central Park, by Ron Blaauw aan het Oosteinde in Voorburg, centraal gelegen ten opzichte van desnelwegen A4, A44, A12 en A13.

Op landgoed Vreugd en Rust staat het gelijknamige rijksmonument waar sinds een half jaar het kosmopolitische restaurant en boetiekhotel Central Park, by Ron Blaauw in is gevestigd. De nieuwe eigenaar, culinair ondernemer Carsten Klint, is tevens Porsche-ambassadeur geworden.

Porsche Centrum Rotterdam komt vanuit de Porsche Embassy klanten van het merk uit de regio tegemoet met een stijlvolle, geheel doorzichtige tijdelijke locatie die speciaal door Maessen Tenten is vervaardigd. Daarbij fungeert de Porsche Embassy als showroom met nieuwe Porsche-modellen en als proefritlocatie voor geïnteresseerde kopers. Huidige Porsche-rijders kunnen daar echter ook hun auto aanbieden voor onderhoud, dat vervolgens bij Porsche Centrum Rotterdam in de Maasstad wordt uitgevoerd.

‘Met de Porsche Embassy willen we letterlijk dichter op onze klanten in de regio Den Haag zitten’, verklaart Harrie van Ham, vestigingsmanager van Porsche Centrum Rotterdam. ‘We hebben een groot aantal Porsche-rijders in en rondom Den Haag die we vanuit de Porsche Embassy uitstekend kunnen bedienen’.

De Porsche pop-up volgt op een ander nieuw initiatief bij Central Park, by Ron Blaauw, namelijk Le Pique Nique. Sinds kort kunnen bezoeker zondag luxe picknicken in de tuin van het restaurant. Een leuk idee om na afloop van de picknickmiddag nog even te shoppen in de autowinkel.

Foto: Central Park, by Ron Blaauw

Vorig artikel

Kookboekennieuws.nl, nieuw platform voor kookboeken

Volgend artikel

De favorieten van Chantal Bolleman van Dailycieux.nl

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.