Nieuws

‘Pommery menu’ bij Carelshaven in Delden

Carelshaven in Delden staat in het teken van het bekende champagnemerk Pommery. Daarom is er een speciaal menu samengesteld.

Het zogeheten ‘JRE & Pommery menu’ bestaat uit een glas Pommery, smaakvolle amuses, een culinair 4-gangenmenu met afsluitend een koffieservies met huisgemaakte friandises.

Het menu wordt niet voor 65 maar voor slechts 45 euro aangeboden.

Landgoed Hotel & Restaurant Carelshaven ligt net buiten de kern van Delden en leent zich prima om eerst een wandeling te maken door de fraaie natuur. Zo ligt steenworp afstand het fraaie Twickel.

Carelshaven is aangesloten bij JRE-Nederland. Pommery is een bekend campagnehuis uit de bubbelhoofdstad van Frankrijk, Reims. Het campagnemerk zag in 1836 het levenslicht en behoort tot de betere en bekende champagnemerken van Frankrijk. Pommery heeft een samenwerking met JRE, vandaar dat er een ‘Pommery menu’ is samengesteld.

Lees ook de foodblog:
Vernieuwend en jeugdig Carelshaven bruist weer

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nl , Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

In Pulitzer’s Bar kies jij jouw favoriete cocktail met je neus

Volgend artikel

Exclusief culinair evenement op Vischmarkt met ’t Nonnetje en Basiliek

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.