Nieuws

Pillows Charme Hotel Château De Raay in Limburg geopend

Pillows Charme Hotel Château De Raay in het Limburgse Baarlo en het bijbehorende restaurant De Tuin van de Barones hebben afgelopen week de deuren geopend.

Juist in deze tijd dat de hotelbranche het moeilijk heeft, voegt de Pillows groep dit zesde, unieke chateau-hotel toe aan haar collectie. ‘Juist nu, in een periode waarin mensen op zoek zijn naar fijne plekken om in eigen land te ontspannen, is dit charmehotel een waardevolle aanvulling’, zegt CEO Loes Dingemans van Pillows Hotels.

Met de opening van Pillows Charme Hotel Château De Raay zijn er in Nederland en België nu zes Pillows hotels. Ook de andere Nederlandse hotels van het label zijn – nu de corona maatregelen zijn versoepeld – weer open en bieden volop mogelijkheden om dicht bij huis te genieten. Naar verwachting kunnen ook de Belgische Pillows hotels binnenkort weer gasten ontvangen.

Waan je op vakantie
Eigenlijk mag je het geen staycation meer noemen; wie afreist naar de sprookjesachtige omgeving van Baarlo in Noord-Limburg, waant zich op vakantie. De hosts in het hotel en restaurant doen er alles aan om dit gevoel te versterken.

Op de kaart van restaurant De Tuin van de Barones staan wereldse klassiekers in een eigentijds jasje. Daarbij wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van producten uit de streek en uit eigen moes- en kruidentuin. De omgeving van Baarlo biedt bovendien volop mogelijkheden om te genieten van cultuur en natuur. Maastricht en Roermond zijn binnen een half uur bereikbaar.

Over Pillows Charme Hotel Château De Raay
Het romantische Château De Raay ligt in een sprookjesachtige omgeving in Noord-Limburg. Het werd gebouwd in de Middeleeuwen en is volgens eigen zeggen één van de meest unieke en authentieke chateauhotels van Nederland.

Het hotel is geheel met eigentijdse kunst ingericht en beschikt over 50 comfortabele kamers en suites, verschillende charmante salons, intieme private dining ruimtes, een fitnessruimte, een hooggewaardeerd terras met zalige ligbedden, een eigentijdse bar en wijnkelder, een moestuin en kruidenkas en het sfeervolle restaurant De Tuin van de Barones.

Château De Raay ligt direct aan het natuurgebied De Peel, waardoor het ook zeer populair is onder gasten die houden van het buitengevoel en er graag te voet of per fiets op uittrekken. Met een grote hoeveelheid aan wandel- en fietspaden is het hotel de perfecte uitvalsbasis voor natuurliefhebbers.

Gasten van het hotel combineren hun verblijf daarnaast graag met een dagje shoppen bij Designer Outlet Roermond, een heerlijk verzorgde picknick op het landgoed (eventueel met gezin), een ontspannen yoga les in de prachtige tuinen van het chateau of een bezoek aan Golfbaan de Golfhorst. Bovendien is Pillows Charme Hotel Château De Raay een officiële én populaire trouwlocatie.

Over Pillows Hotels 
Pillows Charme Hotel Château De Raay is onderdeel van de Pillows Hotel collectie. De hotels van het label zijn gevestigd op fraaie locaties in Nederland en België, zowel in stadscentra als omgeven door schitterende natuur.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nl , Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

De favoriete restaurants in Flevoland van Guust de Nijs

Volgend artikel

Servais Tielman opent in Maastricht Flavourz by Servais

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.