Nieuws

Picknick sterchef Alain Alders in Nationaal Park Kennemerland

Een mooi initiatief van restaurant De Vrienden van Jacob in Santpoort en Natuurmonumenten. Zaterdag 18 juni kun je onder leiding van een boswachter een fietstocht maken door Nationaal Park Kennemerland en onderweg genieten van een picknick die is bereid door sterchef Alain Alders.

Genieten van de natuur en een lunch op Michelinsterniveau. Het kan zaterdag 18 juni als Natuurmonumenten en De Vrienden van Jacob, het restaurant van Landgoed Duin & Kruidberg in Santpoort, een culinaire beleving verzorgen.

Landgoed Duin & Kruidberg
Onder begeleiding van een boswachter van Natuurmonumenten fiets je door de duinen van Nationaal Park Kennemerland richting de picknick. Het vertrek is om 12.00 uur.

Michelin
Midden in dat park staat de met één Michelinster bekroonde chef Alain Alders zijn gasten op te wachten met een door hem bereide picknick.

Kosten
De kosten bedragen 85 euro per persoon voor leden van Natuurmonumenten en 94,50 euro per persoon voor niet-leden. Deze prijs is inclusief dranken en de picknick.

Deelnemen
Deelnemen kan alleen door vooraf te reserveren. Dat kan telefonisch (023-512 18 00) of door het sturen van een e-mail (info@devriendenvanjacob.nl).

JRE Nederland
De Vrienden van Jacob in Santpoort is aangesloten bij restaurantvereniging JRE Nederland.

Vorig artikel

Nicky Quarz en Michèle van der Linden openen Quarz in Muiderberg

Volgend artikel

Video: Ron Blaauw over Ron Gastrobar Indonesia

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.