Nieuws

Philharmonisch Orkest en Hotel New York in één arrangement

Twee partijen met Rotterdamse roots hebben de handen ineengeslagen met als resultaat een mooi arrangement. Een verblijf in Hotel New York inclusief een bezoek aan een concert van het Philharmonisch Orkest in De Doelen. Let op: alleen telefonisch te reserveren via het hotel.

Het Philharmonisch Orkest heeft concertgebouw De Doelen in Rotterdam als thuisbasis en heeft sterke wortels in de traditie van de klassieke muziek én het temperament van de Maasstad.

Klassiek concert
En dan is een link met Hotel New York snel gelegd. Beide partijen hebben elkaar gevonden in het ‘Klassiek Concert Arrangement’.

Behalve een bezoek aan een concert van het orkest bevat het arrangement een overnachting in een Patio-kamer voor twee personen, een uitgebreid ontbijtbuffet, een parkeerkaart voor één auto, kaarten voor het openbaar vervoer naar De Doelen en drankjes in de pauze van het concert.

Reserveren
De stadsbelasting (4,5 procent per kamer per nacht) is exclusief. Het arrangement heeft een vanaf-prijs van 123,50 euro.

Het arrangement is alleen telefonisch te reserveren (010-439 05 55) en concertdata tot en met 27 mei 2016 en op basis van beschikbaarheid.

Vorig artikel

Herfstarrangement bij sterrestaurant Katseveer

Volgend artikel

Werner Bouwknegt over wijn-app Vivino in Nederland

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.