Nieuws

Petanque pop-up in de binnentuin van Pulitzer Amsterdam

Je hoeft deze zomer niet naar Frankrijk om in Zuid-Europese sferen te geraken. De binnentuin van hotel Pulitzer Amsterdam is namelijk omgetoverd tot Petanque pop-up. Via de website van Garden Cafe Pause kun je jouw potje petanque boeken.

Een potje petanque in de binnentuin van Pulitzer Amsterdam is beschikbaar in twee zogeheten packages. Het eerste pakket bestaat uit anderhalf uur spelen met maximaal vier personen.

Culinaire invulling
Wil je er een culinaire tint aan geven, dan is pakket twee voor jou het meest geschikt. In dat geval wordt bovenstaande aangevuld met een gemixt borreplateau en een fles MiP rosé.

De kosten voor package 1 bedragen 20 euro, voor het uitgebreide pakket betaal je 70 euro.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nl , Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Menu op basis van temperatuurzones bij Sal do Mar Rhenen

Volgend artikel

Tweede wijnmakersbrunch Erik van Loo en Stan Beurskens

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.