Pascal Jalhaij, die ooit de culinaire wereld verraste door in korte tijd twee Michelinsterren bij elkaar te koken, keert terug aan de restaurantkachel. Na twaalf jaar weggeweest te zijn, gaat hij aan de slag in het restaurant van een nieuw te openen hotel in Amsterdam.
Op de Dam in hartje Amsterdam komt een nieuw hotel. In het hotel komt een ‘Chef’s-Room’, een uniek dining-concept voor maximaal 14 gasten. Jalhaij gaat hier leiding aan geven.
Jalhaij gaat het keukenteam inspireren, opleiden en trainen voor zowel lunch als diner. Eveneens zal hij de menukaart voor het restaurant, het suitediner, het ontbijt en de private dining gaan samenstellen.
Wanneer hij exact begint en wanneer het hotel de deuren opent is niet bekendgemaakt. Wel is duidelijk dat Jalhaij aanblijft als culinair directeur bij Marfo. Hij is inmiddels gestopt met advieswerk voor vliegtuigmaatschappijen.
De 47-jarige Pascal Jalhaij kookt begin deze eeuw in korte tijd twee Michelinsterren bij elkaar bij restaurant Vermeer in Amsterdam. Met die prestatie nestelde hij zich direct in de vaderlandse kooktop.
Foto: The Lardon Company
Lees verder
-
Vlissingen krijgt er een opvallend hotel bij. Eind mei opent Hotel De Zeevaartschool aan de…
-
Hotel Okura Amsterdam introduceert Noëls Wijnverkenning, een bijzondere wijnproeverij onder leiding van Honorary Gastronomy Sommelier…
-
Het historische Oranje Hotel in Leeuwarden gaat verder onder een nieuwe vlag. Leonardo Hotels heeft…