Olie op het vuur

Pascal Jalhaij over olijfolie in Kookstudio Bij de Molen in Laren

Videotorial – In de nieuwste aflevering van onze videorubriek Olie op het Vuur, die we samen maken met olijfolieleverancier Valderrama, neemt Pascal Jalhaij ons mee naar zijn uiterst creatieve keuken. Dat doet hij bij zijn Kookstudio Bij de Molen in Laren.

Pascal verwierf grote culinaire bekendheid toen hij jaren geleden in zeer korte tijd twee Michelinsterren bij elkaar kookte in Restaurant Vermeer in Amsterdam. Tegenwoordig houdt de creatieve kok zich bezig met het ontwikkelen van gerechten én met zijn Kookstudio Bij de Molen in Laren.

In deze aflevering gaat het op creatieve wijze los met olijfolie in twee heerlijke gerechten.

Deze rubriek is gemaakt in opdracht van olijfolieleverancier Valderrama.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nlKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma SeafoodNon+Ultra Coffee & More (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting) en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Toch een beetje wintersport: recepten met vis uit de bergen

Volgend artikel

Koffie en Italië: alsof een componist aan het werk is geweest

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.