Nieuws

Parkheuvel Rotterdam met vernieuwde keuken nieuwe jaar in

Tweesterrenchef Erik van Loo heeft de afgelopen weken geïnvesteerd in zijn Rotterdamse Parkheuvel. De keuken is voorzien van onder andere een nieuwe vloer en een nieuwe koelcel, in het restaurant zijn wat aanpassingen gedaan aan het interieur en de lounge heeft nieuwe stoelen.

Erik van Loo vertelde ChefsFriends over zijn veranderingen tijdens de WineProfessional in de Amsterdamse RAI.

Nieuwe koeling
‘Tweede Kerstdag hebben we de keuken leeggehaald en een nieuwe koeling en andere werkbanken geplaatst’, aldus Erik.

‘Een verdieping lager is een nieuwe vloer gekomen en staat nu een koelcel waar ik in kan staan en lopen, een heel welkome investering.’

Restaurant
In het restaurant is een aantal aanpassingen gedaan. ‘De lounge heeft nieuwe stoelen, al komen die vanwege de levertijd pas in februari, en we hebben wat interieuritems vernieuwd. Die verfrissing is overigens iets dat we jaarlijks doen om de zaak up-to-date te houden.’

Seizoensproducten
Wie de komende periode een reservering maakt bij het tweesterrenrestaurant, kan weer volop genieten van verse seizoensproducten met de beste kwaliteit.

‘We hebben nog ree en grijspootpatrijs, een bijzondere patrijssoort’, zo vertelt de patron-cuisinier. ‘Verder onder andere heerlijke truffel, aardappelcrèmesoep, kaviaar en coquille black and white.’

Die gerechten zijn vast nog lekkerder nu ze uit een vernieuwde keuken komen. Parkheuvel is gelegen aan de voet van de Euromast en aangesloten bij Les Patrons Cuisiniers.

Vorig artikel

Chef2Chef: Eric over Marcel, Marcel over Eric

Volgend artikel

Vlog Vakantiebeurs Utrecht: goed reizen in eigen land

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.