Nieuws

Palingtuinfeest bij De Lindenhof in Giethoorn

Wie gek is op paling (wie niet?), moet zeker aandacht schenken aan dit evenement: het grote palingtuinfeest bij restaurant De Lindenhof** in Giethoorn. Datum: 20 september.

Martin Kruithof is onlangs benoemd tot palingambassadeur van dit jaar. Reden te meer om op zondag 20 september een palingtuinfeest te geven in zijn tweesterrenrestaurant in Giethoorn.

Het gaat om een ‘palingvullende’ middag, die om 12.30 uur begint. Tijdens deze middag kun je genieten van heerlijke, culinaire gerechten van de hand van de palingmeester zelf, Martin Kruithof.

Verder zie je hoe paling wordt gerookt, en krijg je na afloop een pondje vers gerookte paling mee naar huis. Ook is het Dutch BBQ-Team aanwezig om te laten proeven hoe paling van de bbq smaakt. De palingmiddag wordt om 17.00 uur afgesloten.

Kortom, alles staat deze middag in het teken van verantwoorde paling, die bijdraagt aan het palingfonds ESF. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en wie aan wil schuiven kan tickets bestellen van 100 euro per persoon (exclusief drank) via info@restaurantdelindenhof.nl.

Restaurant De Lindenhof is een ruim restaurant met royale tuin in de groene en waterrijke omgeving van Giethoorn. Vanuit Utrecht ben je via de A27 en A6 binnen anderhalf uur in Giethoorn. Martin Kruithof kookt op tweesterrenniveau en behoort daarmee tot de absolute top van Nederland.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nl , Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Restaurant De Rozario actief op nieuwe locatie in Helmond

Volgend artikel

Menu op basis van temperatuurzones bij Sal do Mar Rhenen

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.