Advertorial

Paasbox Hemingway heeft de lente als inspiratiebron

Speciaal voor Pasen heeft restaurant Hemingway in Bergen op Zoom een brunch- of dinerbox voor twee personen samengesteld. De smakelijke gerechten zijn geïnspireerd op de lentegerechten van chef Torben Bouterse. Wie een gouden ei aantreft in zijn of haar box, wint een gouden afhaalbox ter waarde van 178,50 euro.

De brunch- of dinerbox voor twee personen kost 49,50 euro en is gevuld met een paasstol van de broodbakkers met Zeeuwse kreukel en lamsoor; aspergesoep, truffel-eisalade met huisgemaakte brioche; pastrami van lam; gyoza van schaaldieren, Boston Butt en een draken ei.

Gouden ei
Wie in zijn bestelde box een gouden ei aantreft, wint een zogeheten gouden afhaalbox voor twee personen met een waarden van 178,50 euro. Daarin vind je onder andere een menu van vier gangen, oesters, wijnen en huisgemaakte limoncello.

Bestellen
De box is zogezegd geschikt voor twee personen en is af te halen op vrijdag 2, zaterdag 3, zondag 4 en maandag 5 april. Bestellen gaat snel en gemakkelijk via de link.

Vorig artikel

Koffie en Italië: alsof een componist aan het werk is geweest

Volgend artikel

Thuis genieten van Wiedenlam met recepten en tips van Ramon Beuk

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.