Vakantie in eigen land

Overnachten, ontbijten en dineren met arrangement Bilderberg

Met de culinaire hotelarrangementen van Bilderberg geniet je van een overnachting inclusief ontbijt en diner bij één van de toprestaurants van de Nederlandse keten. De culinaire arrangementen staan garant voor een geweldig verblijf en gastronomische verrassingen bij één van de elf hotels in ons land.

Bilderberg is de hotelketen die zich al honderd jaar onderscheidt met de best denkbare service. Persoonlijke aandacht, vakmanschap en prachtige locaties maken dat ieder verblijf een beleving op zich is.

Stad of natuur
De hotels bevinden zich op schitterende locaties door heel Nederland en in Duitsland. In het hart van bruisende steden en midden in de natuur met volop rust en ruimte.

Culinair genieten
Wanneer je kiest voor een van de hotelarrangementen, ga je ook culinair genieten. Ontbijt en een diner bij één van de toprestaurants van Bilderberg zijn inbegrepen.

Vorig artikel

Oer-Hollands genieten in oudste hotel van Nederland

Volgend artikel

Mag het nu wel of niet: genieten van smakelijke paling

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.