Nieuws

Slapen in Groningen kan nu ook bij Apollo Hotels & Resorts

Wie wil overnachten in Groningen, kan dat vanaf vandaag ook doen bij Apollo Hotels & Resorts. Donderdag 25 juni ontving Apollo Hotel Groningen, gevestigd in het complex La Liberté, de eerste gasten.

Apollo Hotel Groningen is een viersterrenhotel met 105 moderne kamers, twee meeting rooms, een bar met restaurant, een terras, een fitnessruimte en zeventig privé-parkeerplaatsen.

Groningse twist
Het hotel huisvest in het door de Franse architect Dominique Perrault ontworpen complex La Liberté, dat in 2011 officieel werd geopend.

‘Het is een hotel met een Groningse twist, waar iedereen wordt verwelkomd in het Grunnings’, zo laat Apollo Hotels & Resorts weten. De dagelijkse leiding is in handen van general manager Herman van der Poel.

Apollo Amsterdam
Voor Apollo Hotels & Resorts is de aanwinst in Groningen het dertiende hotel. Naast het eigen merk exploiteert de onderneming ook bedrijven onder een andere vlag.

Tot de portefeuille behoren onder andere Thermae 2000 in Valkenburg, vijfsterrenhotel Crowne Plaza Den Haag en Ramada Apollo Amsterdam Centre.

Apollo Hotel Groningen wordt 17 september officieel (en besloten) geopend.

Vorig artikel

Arrangement Kras: slapen bij Hilton Rotterdam, eten bij Joelia

Volgend artikel

Verwarmd zwembad bij George No.5 op strand Zandvoort

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.