Nieuws

Oranjerie van In den Rustwat in Rotterdam vernieuwd

Marcel van Zomeren van restaurant In den Rustwat in Rotterdam heeft zijn Oranjerie volledig vernieuwd. De locatie heeft een capaciteit van zestig personen en is daardoor uitermate geschikt voor bijvoorbeeld een culinaire middag of avond, een lunch, een (zakelijke) bijeenkomst, een verjaardag of een familiefeest.

De Oranjerie is gelegen achter het prachtige monumentale pand, waarin In Den Rustwat is gevestigd. Het restaurant huisvest aan de Honingerdijk, direct naast het voetbalstadion van Excelsior.

Sfeerhaard
‘Het is geschikt voor een gezelschap tot zestig personen en beschikt over een eigen terras met privacy en midden in de natuur’, aldus Marcel.

‘Een restyling was nodig na zoveel jaren. We wilden het plafond optisch naar beneden brengen, een sfeerhaard inbouwen en tegelijkertijd slim gebruikmaken van de ruimte in verband met opbergruimte.’

Lunch, receptie of feest
Marcel noemt de sfeer van de nieuwe ruimte ‘intiem, warm en sfeervol’.‘Een echte experience, waarbij we de mooie accenten binnen willen verbinden met de natuur om de Oranjerie heen.’

‘De ideale ruimte voor een culinaire middag of avond. Een perfecte plek voor een lunch, zakelijke bijeenkomst, receptie, promotiediner, bijzondere verjaardag of familiefeest.’

Trouwlocatie
Speciaal voor die mensen die huwelijksplannen hebben: In den Rustwat is een officiële trouwlocatie. De Oranjerie is geopend van dinsdag tot en met zaterdag, en op aanvraag ook op zondag en maandag.

Foto’s: Van Belkom Producties

Vorig artikel

Dineren op sterniveau tussen schilderwerken Rembrandt

Volgend artikel

Hotelier Camille Oostwegel jubileert en trakteert zijn gasten

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.