Home / Nieuws / Orangerie De Pol in Doetinchem biedt vanaf nu meerdere lunchmogelijkheden aan

Orangerie De Pol in Doetinchem biedt vanaf nu meerdere lunchmogelijkheden aan

Een van de betere restaurants van de Achterhoek, Orangerie De Pol in het buitengebied van Doetinchem, gaat diverse lunchmogelijkheden aanbieden. Zo kunnen gasten genieten van een uitgebreide lunchmiddag en is het mogelijk om gebruik te maken van een compacte businesslunch.

De lunchmogelijkheden worden aangeboden van woensdag tot en met zaterdag. Dat zijn sinds kort ook de vaste openingsdagen van het restaurant. Lunchen kan van 12.00 tot 16.00 uur. Dineren van 18.00 tot 22.00 uur. De sluitingstijd in de avond is afhankelijk van de dan geldende coronamaatregelen.

Wie uitgebreid wil lunchen bij Orangerie De Pol, kan kiezen voor een verrassingsmenu van 5 of 6 gangen. Daarnaast is het mogelijk om businesslunch te nemen, bestaande uit een 3-gangenmenu, amuses, brood, koffie en friandises, voor een vast bedrag van 47,50 euro.

Complimenten
‘Tijdens de avondlockdown hebben we gemerkt hoe goed de lunch is bevallen voor gasten en medewerkers. We hebben veel goede reacties en complimenten ontvangen, daarom zetten we naast diner ook in op ruime lunchmogelijkheden. Het is nu bij ons mogelijk om woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag te lunchen en te dineren’, aldus mede-eigenaar Mark Captein over de verandering van de eettijden bij Orangerie De Pol.

Orangerie De Pol is gevestigd aan de Hulleweg 2 in Doetinchem. Het kleinschalige restaurant kent een bijzonder in- en exterieur, en geeft de gast het gevoel dat binnen en buiten met elkaar verweven zijn. De keuken is seizoensgebonden en combineert klassieke gerechten met een moderne twist. Chef-kok Mark Captein werkt graag met lokale leveranciers.

Chef en Gastvrouw van het Jaar
Zijn levenspartner Marjolein van der Ham is gastvrouw bij Orangerie De Pol en werd in 2020 door JRE-Nederland uitgeroepen tot Gastvrouw van het Jaar. Een jaar later – in 2021 – riep JRE-Nederland Mark Captein uit tot Chef van het Jaar. Orangerie De Pol is aangesloten bij JRE-Nederland, een vereniging waarbij de betere restaurants van Nederland zijn aangesloten.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatReitsma SeafoodNon+Ultra Coffee & More (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting), Info Food Labels & OnlinePrint en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Lees verder

Schrijf je in en mis niets!

Ontvang Gratis ons wekelijks magazine in in je mailbox en mis niets!

De beste recepten van onze beste chefs

De beste chefs delen hun beste gerechten in onze recepturenbank. En nu denk je wellicht: die kan ik toch niet maken. Jawel hoor. De ingrediënten en benodigde apparatuur zijn afgestemd op de thuiskok, die in zijn eigen keuken graag bakt, grilt en stoomt.

De recepturenbank is gevuld met gerechten van diverse sterrenkoks, maar toegankelijk gemaakt voor de hobbykok. Lekker thuis koken met recepten van Martin, Michel en Hans.

Kijk rond in onze showroom

Onze showroom is gevuld met de leukste en lekkerste producten en diensten. Je kunt er terecht voor aanbiedingen, smakelijke kortingen en andere voordelen.

Snuffel er eens rond en laat je inspireren. Als cadeau voor jezelf of om anderen mee te verrassen.

showroom bonbons

© Copyright ChefsFriends.nl – Een activiteit van R & R media en advies.