Nieuws

Oproep: help mee ChefsFriends.nl te verbeteren!

Dagelijks geven we alles om ChefsFriends beter te maken. Maar we willen onze berichten, video’s en blogs nog beter laten aansluiten op de wensen van de lezers. Daarom vragen we je of je een paar minuutjes hebt om een vragenlijst van ons in te vullen.

Met de uitkomsten van het onderzoek gaan we ChefsFriends nog lekkerder, fijner en inspirerend maken. Dat beloven we!

Meedoen kan via deze link -> https://forms.gle/rUBhLbkQ4MoQnnE37

Dank!

Rik & Richard

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nl , Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

100 euro all-in actie bij De Jonge Dikkert in Amstelveen

Volgend artikel

Jury prestigieuze innovatieprijs roemt foie royale

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.