Nieuws

Opnieuw internationale designprijs voor INK Hotel Amsterdam

INK Hotel Amsterdam heeft (opnieuw) een prestigieuze prijs in de wacht gesleept. Het hotel, dat nog geen twee jaar open is, heeft de World Luxury Award 2016 gewonnen. Tijdens een ceremonie in Qatar werd het onderscheiden met de prijs ‘Luxury Design Hotel’ in de categorie ‘Nederland’.

Voor de tweede keer wint het INK Hotel Amsterdam een prijs voor het ontwerp. Vorig jaar november de European Hotel Design Awards en nu de World Luxury Hotel Award. Het design is ontworpen in samenwerking met architectenbureau Concrete Amsterdam.

Excellente service
De World Luxury Hotel Awards is een mondiale verkiezing bedoeld voor tophotels die hun gasten faciliteiten van wereldklasse en excellente service bieden.

Oscars voor de hotelindustrie
De prijzen, die ook wel worden beschouwd als de Oscar voor de hotelindustrie, worden toegekend in verschillende categorieën, zowel nationaal als internationaal.

Stemmen van gasten
Met het toekennen van de prijzen hoopt de organisatie ook de service in de luxe hotels te stimuleren en nog verder te verbeteren. De awards zijn gebaseerd op nominaties en stemmen van gasten.

De Tijd
INK Hotel Amsterdam dankt de naam aan de rijke historie van het pand. Als voormalige thuishaven van de Nederlandse krant ‘De Tijd’ was het de plek waar verhalen ontstonden, werden geschreven en uiteindelijk gedrukt in inkt.

INK Hotel als favoriete werkplek

Horeca en het Nieuwe Werken gaan perfect samen. Daarom hebben we op ChefsFriends de videorubriek De favoriete werkplek van… Astrid Schreuders brengt haar zakelijke uren graag door in Pressroom, het restaurant van INK Hotel Amsterdam.

Vorig artikel

Witte goud uit de Piëmonte in truffelmenu De Burgemeester

Volgend artikel

Sinterklaas Spektakel bij restaurant De Lindehof in Nuenen

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.