Nieuws

Oosterscheldekreeft op het menu bij Spetters in Breskens

Ben jij fan van Oosterscheldekreeft, dan vind jij dit arrangement vast de moeite waard. Spetters in Breskens zet deze op en top Nederlandse delicatesse van 17 tot en met 26 mei in de schijnwerpers. Sterchef Laurent Smallegange serveert een menu van vier gangen, waarbij Oosterscheldekreeft in drie de hoofdrol speelt.

Van 17 tot en met 26 mei is het bij restaurant Spetters in Breskens Oosterschelfdekreeft Tiendaagse.

Laurent Smallegange
‘Een exclusief product en bovendien maar bij een beperkt aantal restaurants te verkrijgen’, aldus de met een Michelinster bekroonde chef en eigenaar Laurent Smallegange. ‘Heb je Oosterscheldekreeft nog nooit geproefd, dan is dit de perfecte gelegenheid.’

Kreeft
Als je reserveert, geniet je van een viergangenmenu met daarin drie gerechten met kreeft en een nagerecht. De kosten per couvert bedragen 70 euro.

Wijn
Wie dat wenst, kan het menu uitbreiden met een extra gang en kiezen voor een wijnarrangement. Reserveren kan via de website van restaurant Spetters onder vermelding van ‘kreeft 10-daagse’.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to Meat en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Wijnmakersdiner bij restaurant Bridges in Amsterdam

Volgend artikel

Vijftig Michelinsterren bij Chefs at the Parc van Parc Broekhuizen

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.