Nieuws

Ontdek Zuid-Limburg met Cultuurtocht Camille Oostwegel

Liefhebbers kunnen in augustus voor de 26e keer mee met de Cultuurtocht van Camille Oostwegel. Onder leiding van de hotelier ga je vier dagen op stap om bijzondere plekke in Zuid-Limburg te bezoeken. Uitvalsbasis is Château St. Gerlach in Valkenburg.

De 26e editie van de Cultuurtocht van Camille Oostwegel van Oostwegel Collection vindt plaats van zondag 11 tot en met woensdag 14 augustus. Je verblijft in Château St. Gerlach in Valkenburg en bezoekt samen met de hotelier bijzondere plekken in Zuid-Limburg.

Lees ook: Traditie en vernieuwing hand in hand bij Château Neercanne

Oostwegel Collection
Op het programma staan onder andere Kasteel Vliek, Erfgoedhuis Meerssen, Kasteel Cortenbach en Wijngaard Mergelsberg. Voor het volledige overzicht met activiteiten kun je terecht op de website van Oostwegel Collection.

Reserveren
Wil je mee, dan kun je al reserveren. Bel daarvoor met telefoonnummer (043) 608 88 88 of stuur een e-mail naar info@stgerlach.nl.

Lees ook: Maastricht is onthaasten om de hoek

Luxe hotelkamer
De kosten bedragen 840 euro op basis van twee personen in een luxe hotelkamer. Ontbijt, busvervoer, diners, lunches, toegangsbewijzen, aperitieven, wijnproeverij, bierproeverij en koffie met vlaai op zondag zijn inbegrepen.

Dranken genuttigd tijdens de diners zijn exclusief. Er zijn mogelijkheden om het verblijf te verlengen. Vraag naar de speciale verlengingsnachtprijs.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to Meat en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Wijn-spijsavond Griekenland bij Restaurant Elea in Rijswijk

Volgend artikel

Foto’s: dit zijn de nieuwe suites van Vista in Willemstad

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.