Nieuws

Ontdek sterrestaurant Élevé tijdens eigen restaurantweek

Het met één Michelinster bekroonde restaurant élevé in Leeuwarden houdt van vrijdag 15 tot en met zondag 24 april een eigen restaurantweek ‘Op grote hoogte’. Het biedt jou als gast de kans om voor een aantrekkelijke prijs kennis te maken met de eetgelegenheid bovenin het WestCord WTC Hotel.

Ontdek de keuken en proef de sfeer van het door Michelin bekroonde élevé tijdens de eigen restaurantweek. Geniet van een speciaal driegangendiner voor 39,50 euro per persoon.

‘Het biedt jou als gast de kans om voor een aantrekkelijke prijs kennis te maken met ons restaurant en te genieten van (h)eerlijke creatieve en originele gerechten’, aldus Julia Greuter.

WestCord WTC Hotel

De ‘Restaurantweek’ vindt plaats van vrijdag 15 april tot en met zondag 24 april. Reserveren kan door te bellen met (058) 233 49 00 of een e-mail te sturen naar reserveren@eleve.nl.

Restaurant élevé is gesitueerd op de elfde verdieping van het WestCord WTC Hotel en dat maakt het extra gemakkelijk het diner te combineren met een overnachting.

Overnachten
Julia: ‘Voor slechts 89,50 per persoon geniet je niet alleen van een heerlijk diner in élevé, maar de volgende dag ook van een uitgebreid ontbijtbuffet. Bovendien kom je helemaal tot rust in een van de ruime comfortkamers.

Voor meer informatie kun je terecht op de website van élevé, dat is gevestigd aan de Heliconweg in Leeuwarden.

Vorig artikel

Goed eten, goed drinken, goed slapen en goed reizen op Instagram

Volgend artikel

Eerste beelden vernieuwd De Swarte Ruijter in Holten

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.