Vakantie in eigen land

Ontdek Oranjewoud en Friesland fietsend met hotel Tjaarda

Ben je gek op mooie fietstochten of wandelingen in de prachtige natuur? Wil je even lekker uitwaaien en genieten van het mooie Friesland? Dan kun jij je hart ophalen met het fietsarrangement van hotel Tjaarda Oranjewoud, vlakbij Heerenveen. Voor één prijs alles geregeld.

Maak van je fietstocht een weekeindje weg. Kies voor het fietsarrangement van hotel Tjaarda Oranjewoud. Overnachting, ontbijt, diner én de fietsen. Voor één prijs wordt alles voor je geregeld en kun jij op je gemak de omgeving verkennen.

Heerenveen
Friesland is prachtig en dus is dit hotel in de nabijheid van Heerenveen een prachtige uitvalsbasis voor een weekeindje weg in deze bijzondere provincie.

Culinair diner
Je verblijft twee nachten in een comfortkamer inclusief ontbijt. Op de dag van aankomst geniet je van een driegangendiner en één dag heb je de beschikking over fietsen. Bij het hotel zijn fiets- en wandelroutes beschikbaar.

Wellness
Voor wie dat wil, zijn uitbreidingen en upgrades beschikbaar. Het hotel beschikt bijvoorbeeld over een wellness center en er zijn luxere kamers voorhanden. Voor het standaard arrangement geldt een vanafprijs van 120 euro per persoon.

Vorig artikel

Wandelen, fietsen en culinair genieten bij Hotel De Weverij

Volgend artikel

Uit het Voedselbos: Max de Corte over hosta

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.