Vakantie in eigen land

Ontdek de Achterhoek bij hotel Villa Ruimzicht in Doetinchem

De Achterhoekse keuken kent vele regionale producten. Bij hotel Villa Ruimzicht in Doetinchem ontdek je de diversiteit aan smaken tijdens een culinair diner van zes gangen in restaurant Lokaal, verzorgd door chef-kok Bjorn Massop en zijn team. Je overnacht in een lifestylekamer en een live cooking ontbijt is inbegrepen.

Kom jij een culinair weekend genieten in Villa Ruimzicht in Doetinchem? Chef-kok Bjorn Massop en zijn keukenbrigade combineren culinaire hoogstandjes met regionale producten tot een ware smaakbelevenis.

Restaurant Lokaal
Je wordt ontvangen met een glas cava en geniet aansluitend van een zesgangendiner in restaurant Lokaal, dat is aangesloten bij JRE-Nederland.

Overnachten
Overnachten doe je in een lifestylekamer en de volgende dag schuif je aan in de kookstudio voor een live cooking ontbijt. Parkeren kan kosteloos bij het hotel.

Vorig artikel

Uit het Voedselbos: Max de Corte over Kaukasische klimspinazie

Volgend artikel

The Grand Amsterdam opent strand op binnenplaats hotel

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.