Nieuws

Olympisch genieten bij ’t Amsterdammertje in Loenen aan de Vecht

Sterrestaurant ’t Amsterdammertje in Loenen aan de Vecht staat in augustus in het teken van de Olympische Spelen in het Braziliaanse Rio de Janeiro. André Gerrits serveert drie menu’s – goud, zilver en brons – all-in.

De Nederlandse olympiërs strijden in de Braziliaanse hitte voor een gouden plak, terwijl onze kampioenen weer strijden in de hitte van de keuken, zo wordt een mooie parallel getrokken tussen beide vormen van topsport.

André Gerrits
André Gerrits, Geneviève Pauline en hun teams zijn teruggekeerd van vakantie en bieden in de maand augustus drie Olympische menu’s.

Goud, zilver en brons
Als gast kun je kiezen voor het Bronzen Menu (drie gangen all-in) voor 70 euro, het Zilveren Menu (vier gangen all-in) voor 80 euro of het Gouden Menu (zes gangen all-in) voor 100 euro.

Menu’s
In deze menu’s worden de gerechten gecompleteerd door een huisaperitief, een selectie amuses, passende wijnen, mineraalwater en koffie of thee met friandises.

Reserveren
Als jij ‘Olympisch wilt genieten’, kun je reserveren via telefoonnummer (0294) 23 48 48 of via de website van ’t Amsterdammertje onder vermelding van goud, zilver of brons.

Michelin
André Gerrits is in het bezit van één Michelinster en aangesloten bij restaurantvereniging JRE Nederland.

Vorig artikel

Naam, restaurant, website en huisstijl De Loohoeve vernieuwd

Volgend artikel

Zomers arrangement all-in bij De Leuf in Ubachsberg

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.