Nieuws

Okura Amsterdam introduceert iced afternoon tea in Serre

Bij restaurant Serre in hotel Okura Amsterdam kun je deze zomer een iced afternoon tea bestellen. Op het terras aan het water krijg je zoete en hartige gerechten in meerdere gangen gepresenteerd, terwijl je geniet van het uitzicht, de zon en rust.

Patisseriechef Iro Heinila van hotel Okura Amsterdam en chef Daniël Damen van Serre hebben samen een heerlijk zomers menu samengesteld met daarin smakelijke zoete en hartige gerechten. Iedere gang wordt begeleid door een ijsthee.

Terras
De iced afternoon tea is in de zomermaanden beschikbaar op zaterdag en zondag (vanaf 15.00 uur) wordt geserveerd op het terras, dat uitkijkt op het water. Laat het weer dit niet toe, dan neem je plaats in het restaurant.

Champagne
De kosten per persoon bedragen 48 euro. Wil je jouw iced afternoon tea ‘royal’ maken, kies dan voor de toevoeging van een glas champagne. In dat geval betaal je 59 euro per persoon.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Jongeren eten met korting bij restaurants JRE-Nederland

Volgend artikel

In den Rustwat Rotterdam viert heropening met specials

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.