Vakantie in eigen land

Oer-Hollands genieten in oudste hotel van Nederland

Jouw vakantie in eigen land begint in het oudste hotel van Nederland. Bij grand hotel De Draak in Bergen op Zoom gaan gastvrijheid en gastronomie al eeuwen harmonieus samen onder één dak. In het hart van het Brabantse Bergen op Zoom geniet je volop van een oer-Hollands arrangement.

In Bergen op Zoom staat het oudste hotel van Nederland. Op de Grote Markt, het hart van de historische binnenstad, huisvest grand hotel De Draak. Sinds 1397 (!) bevinden gastvrijheid en gastronomie zich hier onder één dak.

Viergangendiner
Voor 89 euro per persoon geniet je van een oer-Hollands arrangement. Je overnacht in een Deluxe Kamer en geniet in de Sint Maartenzaal, het oudste gedeelte van het hotel, van een culinair viergangendiner.

Historische binnenstad
Loop de deur van het hotel uit en je bevindt je midden in het historische centrum van de stad. De Peperbus is je uitzicht en andere architectonische hoogstandjes liggen op loopafstand. Dat klinkt als het beste van twee werelden.

Vorig artikel

Geert-Jan Vaartjes start restaurant Oan Tafel in Wergea

Volgend artikel

Overnachten, ontbijten en dineren met arrangement Bilderberg

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.