Nieuws

Niks in de Fridge-menu bij restaurant De Fuik in Aalst

Bij De Fuik in Aalst maken ze zich weer op voor de ‘Niks in de Fridge’-dagen. Op vrijdag 19, zaterdag 20 en zondag 21 juli serveren Rosita en Martin Ruisaard in hun restaurant een verrassingsmenu en koken ze de koelkast leeg, voordat de deuren dicht gaan voor de zomersluiting.

‘Kom jij ons helpen onze vakantie goed in te luiden door zo min mogelijk ingrediënten weg te gooien?’

Martin Ruisaard
Het is de uitnodiging van eigenaren Rosita en Martin Ruisaard van restaurant De Fuik in Aalst voor hun ‘Niks in de Fridge’.

Op 19, 20 en 21 juli serveren de ondernemers enkel een menu en is het dus niet mogelijk om à la carte te eten. Wat je krijgt, hangt af van de (nog) beschikbare producten.

Verrassingsmenu
Het verrassingsmenu telt vijf gangen en kost 47,50 euro. Op vrijdag en zondag is er ook gelegenheid om te lunchen: vier gangen voor 42 euro.

Wie reserveert, hoeft alleen aan te geven wat hij of zij liever niet eet en of er allergieën zijn. Het menu kan zogezegd iedere dag anders zijn.

Reserveren
Reserveren kan telefonisch via (0418) 55 22 47 of via de website van restaurant De Fuik. In dat laatste geval graag even aangeven dat je op de hoogte bent van de Niks in de Fridge-dagen.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Bas van Kranen gaat bij Bord’Eau koken met smaakprofielen

Volgend artikel

Grote verbouwing voor sterrestaurant De Burgemeester

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.