Nieuws

Nieuwe stoelen-arrangement bij In den Rustwat in Rotterdam

Restaurant In den Rustwat in Rotterdam heeft nieuwe stoelen en viert dat met een speciaal arrangement. Wie reserveert onder vermelding van ‘nieuwe stoelen’, wint één van de liefst honderd beschikbare verrassingen. Wat je wint, hangt af van de enveloppe die je trekt.

Chef en eigenaar Marcel van Zomeren heeft zijn met een Bib Gourmand bekroonde restaurant In den Rustwat en de naastgelegen Oranjerie voorzien van nieuwe stoelen.

Marcel van Zomeren
Het resultaat wil hij graag laten zien aan jou en daarom heeft hij het ‘Nieuwe Stoelen-arrangement’ gelanceerd.

Honderd verrassingen
Wie reserveert onder vermelding van ‘nieuwe stoelen’, wint na afloop van de lunch of het diner één van de honderd verrassingen.

Wat je wint, hangt af van de enveloppe die je kiest. Zeker is dat je in ieder geval altijd prijs hebt.

Kralingen
Reserveren kan via de website van restaurant In den Rustwat, dat is gelegen aan de Honingerdijk in de Rotterdamse wijk Kralingen.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des Rôtisseurs en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Soenil Bahadoer gastchef bij Hofstede Meerzigt in Zoetermeer

Volgend artikel

Anne-Laura en Dick Middelweerd over 30 jaar De Treeswijkhoeve

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.