Nieuws

Nieuwe maître-sommelier Molen De Jonge Dikkert Amstelveen

Laurence Reintjens is de nieuwe maître-sommelier van Molen de Jonge Dikkert in Amstelveen. In februari verwelkomde het met een Bib Gourmand bekroonde restaurant ook al een andere chef: Marcel Bonda. Beide aanstellingen passen bij de ambities van de eigenaren, die inzetten op een hoger gastronomisch niveau.

Eigenaren Eugène van Angelbeek en Arjen Kräwinkel hebben opnieuw een talent toegevoegd aan hun brigade.

Marcel Bonda
Nadat in februari al melding werd gemaakt van de komst van Marcel Bonda als nieuwe chef, laten ze nu weten Laurence Reintjens te hebben aangesteld als maître-sommelier.

Met beide aanstellingen willen de ondernemers hun ambities zichtbaar maken: Molen de Jonge Dikkert naar een hoger gastronomisch niveau brengen.

Laurence Reintjes
Laurence heeft een verleden in de Amsterdamse horeca. Zo werkte hij als hoofd sommelier bij het Conservatorium Hotel en als sommelier bij Vermeer, het sterrestaurant van NH Collection Amsterdam Barbizon Palace.

Bib Gourmand
Restaurant Molen De Jonge Dikkert is al 23 jaar in het bezit van een Bib Gourmand en aangesloten bij JRE-Nederland.

Hij gaat in het bedieningsteam samenwerken met onder andere maître Paul Leeseman. Benieuwd naar de nieuwe man? Je kunt reserveren door deze link te volgen.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Nazomeren bij restaurant In den Rustwat in Rotterdam

Volgend artikel

Spectaculair laatste weekend bij verkocht Sems in Leeuwarden

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.