Nieuws

Nieuwe locatie voor sterrestaurant Sense in Den Bosch

Wat een mooi nieuws uit ’s-Hertogenbosch. Het met één Michelinster bekroonde Sense Restaurant gaat verhuizen. Patron-cuisinier Dennis Middeldorp en zijn team zijn vanaf december actief in een prachtig monumentaal pand aan het Jeroen Boschplein. Daar zijn nu nog Stadshotel Jeroen en Brasserie JB gevestigd.

Acht jaar geleden startte Dennis Middeldorp aan de Verwersstraat in Den Bosch met Sense Restaurant. In 2011 werd hij door Michelin bekroond met een ster.

Dennis Middeldorp
In december gaat de ondernemer verder invulling geven aan zijn ambities op een nieuwe plek. Sense krijgt onderdak aan het fraaie Jeroen Boschplein, eveneens in ’s-Hertogenbosch.

Hotel en brasserie
Nu zijn daar nog Stadshotel Jeroen en Brasserie JB gevestigd. ‘Deze verhuizing biedt ongekende nieuwe mogelijkheden’, aldus Dennis.

Jheronimus Bosch
De sterchef wordt de buurman van het Jheronimus Bosch Art Center en gaat in het nieuwe pand de volledige benedenverdieping in gebruik nemen.

Eigentijdse ambiance
Deze wordt ingrijpend gerestyled tot een eigentijdse ambiance, die optimaal recht doet aan de culinaire ambities van Dennis en zijn team.

Meer couverts
Naast een groter aantal couverts worden op de nieuwe locatie ook nieuwe diensten aangeboden.

Daarbij onder andere een chefs table, private dining, een lounge voor aperitief en digestief en een exclusief terras.

Exploitatie
De exploitatie van hotel en brasserie wordt al per 1 september overgenomen. Het hotel wordt een dezelfde hoogwaardige wijze voortgezet.

De brasserie blijft tot eind oktober beschikbaar voor bezoekers aan het Jheronimus Bosch Art Center en voor cateringactiviteiten.

Overnachten
Vanaf december is het dus mogelijk om na een heerlijke avond in Sense Restaurant te overnachten. De huidige locatie aan de Verwersstraat gaat dan dicht.

Reserveren
Wil je als eerste genieten op de nieuwe locatie? Reserveren kan al. Telefonisch via nummer (073) 614 42 08 of via de website van Sense Restaurant.

ChefsFriends feliciteert Dennis en zijn team van harte met deze mooie stap en wenst hen (alvast) veel succes op de nieuwe locatie.

Vorig artikel

De Librije presenteert koks ChefsRevolution op ChefsFriends

Volgend artikel

Luxury Driving Experience Central Park, by Ron Blaauw en BMW

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.