Nieuws

Nieuwe keuken voor Carelshaven in Delden

Landgoed Hotel & Restaurant Carelshaven in Delden gebruikt de noodgedwongen sluiting als gevolg van de coronamaatregelen om een nieuwe keuken te plaatsen. Intussen is de oude keuken verwijderd.

De winterperiode én de noodgedwongen sluiting betekent bij Carlshaven werk aan de winkel. Vanaf eind december is begonnen met de sloop van de oude keuken. Medio februari moet de nieuwe keuken in gebruik zijn.

Met bouwjournaals via sociale media worden belangstellenden op de hoogte gehouden. Daaruit blijkt dat deze week is begonnen met de eerste opbouw voor de nieuwe keuken. Eind eindpunt is ergens half februari, wanneer de keuken in gebruik genomen moet worden.

Zie ook:
Blog: Vernieuwend en bruisend Carelshaven bruist weer

Carelshaven is een viersterrenhotel met 21 kamers aan de rand van Delden. Het landgoed beschikt over een sfeervol kwaliteitsrestaurant onder leiding van chef-kok Daniël Nijkamp. Nijkamp kookt met verse streekproducten, onder andere afkomstig uit de tuin van het nabij gelegen landgoed Twickel.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatReitsma SeafoodNon+Ultra Coffee & More (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting), Info Food Labels & OnlinePrint en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Jonnie Boer en Sidney Schutte ontwikkelen culinaire babyvoeding

Volgend artikel

Kapellerput in Heeze verbouwt keuken

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.