Productnieuws

Nieuwe importeur voor OFYR in Nederland

Productnieuws – Ramon van Koppen is per 1 januari 2017 importeur Nederland voor OFYR. Onder de naam OFYR Nederland bv gaat hij met ingang van het nieuwe jaar als zelfstandige en voorraadhoudende importeur OFYR’s zaken in ons land behartigen voor de zowel de particuliere als zakelijke markt.

‘De afgelopen acht jaar heeft Ramon van Koppen met groot succes Green Egg Totaal ontwikkeld tot de grootste Big Green Egg Dealer van Nederland’, aldus OFYR-eigenaar Hans Goossens, die zijn product zo’n twee jaar geleden introduceerde.

Particuliere markt
Inmiddels heeft de OFYR een prominente plaats binnen de particuliere markt en de horeca.

‘Om de groeiende vraag van particulieren te kunnen beantwoorden en de horecacontacten verder te kunnen uitbouwen, is het opbouwen van een adequaat dealernetwerk van groot belang.’

Internationaal
‘Hoewel ik het jammer vind ‘mijn baby’ in Nederland los te moeten laten, zie er naar uit mijn bijdrage te gaan leveren aan het internationaal verder op de kaart zetten van de OFYR. In ons land is deze per 1 januari in goede handen bij Ramon.’

Contactgegevens importeur:
Ramon van Koppen
Graaf Hendrikstraat 3e
4651 TB Steenbergen
+31 (0)167 50 06 23
sales@ofyr.nl
www.ofyr.nl

Hans Goossens over de OFYR

Benieuwd naar de OFYR en de mogelijkheden. Vorig jaar september spraken wij met eigenaar Hans Goossens.

Vorig artikel

Sergio Herman introduceert Pure C Special Arrangement

Volgend artikel

Video: Joris Peters over Aan de Zweth, de ster en zijn kookstijl

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.