Nieuws

Nieuwe hotelkamers voor Carlton President in Utrecht

Carlton President in Utrecht is een plek waar iedereen het beste uit zichzelf kan halen, door verrassende combinaties en concepten. Deze contrasten komen terug in het design van de 115 nieuwe hotelkamers.

Mooie combinaties in ruimte, sfeer, materiaal, kleur, uniek design en innovatieve technologische snufjes om het verblijf nog aangenamer te maken, oog voor detail en oprechte persoonlijke aandacht. De nieuwe kamers maken onderdeel uit van een totale transformatie van het gehele hotel.

Carlton President kijkt met een vernieuwende, frisse blik naar werken en verblijven, waarbij plezier voorop staat. Dit 4-sterren hotel wil blijven inspireren en verrassen, mede door hun passie voor alles wat de omgeving te bieden heeft.

Kleuren
Zo wordt er een prikkelende omgeving gecreëerd die gasten beweegt. In de hotelkamers is bijvoorbeeld een unieke combinatie van kleuren en materialen gebruikt waardoor er veel ruimte voor zowel werken als ontspanning is.

General manager Bart Blikman zegt trots te zijn op de nieuwe hotelkamers. ‘De opgeleverde hotelkamers zijn inmiddels zeer positief door onze hotelgasten ontvangen. Bij Carlton President haal je het beste uit jezelf door inspiratie en verassing en dat neem je met je mee’, aldus Blikman.

Kenmerkend pand
Medio 2018 is Carlton President een compleet nieuw hotel. Na de hotelkamers worden ook de 9 multifunctionele vergaderzalen en de complete begane grond gerenoveerd.

Het kenmerkende pand is gelegen nabij de A2 en station Maarssen. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer is het hotel vanaf het stadscentrum Utrecht en de Jaarbeurs in slechts 15 minuten bereikbaar. Het hotel beschikt over 250 parkeerplaatsen en is 300 meter van de bushalte gelegen.

Carlton Hotel Collection
Carlton President maakt onderdeel uit van de Carlton Hotel Collection. Alle hotels van deze hotel collectie kenmerken zich door hun eigen unieke stijl en identiteit, maar hebben die warme, gastvrije sfeer met elkaar gemeen.

Vorig artikel

Innovatie op hoog niveau bij UMAMI by Han in Amsterdam

Volgend artikel

Blog: Welke Wijncursus op welk niveau?

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.