Nieuws

Nieuwe general manager voor hotel Nassau Breda

Joost van der Minne is de nieuwe general manager van hotel Nassau Breda. Hij werkte voorheen voor onder andere Kruisherenhotel Maastricht en Pulitzer Amsterdam. ‘Met mijn ervaring in hotels en mijn liefde voor de hotellerie ga ik met mijn team de unieke beleving nog meer naar buiten brengen.’

Hotel Nassau Breda is een bijzondere hotelbelevenis op historische katholiek bodem, een voormalig nonnenklooster, waar vroeger sober werd geleefd.

Een prachtig contrast met de luxueuze faciliteiten en services, waarbij het uitgangspunt is dat geen gast ongevoelig is voor de onschuldige én schuldige geneugten van het leven.

Joost studeerde aan Hotelschool The Hague en werkte voor Kruisherenhotel Maastricht, Wings Hotel Rotterdam, Hotels van Oranje in Noordwijk en Pulitzer Amsterdam.

Lees ook:
Angel Pando nieuwe chef Restaurant Liefdesgesticht Breda

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nlKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma SeafoodNon+Ultra Coffee & More (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting), Info Food Labels & OnlinePrint en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Hotel Haarhuis kiest in nieuwe restaurant voor Dutch Cuisine

Volgend artikel

Dinnershow Kurhaus: 40 artiesten, 400 kostuums en 4 gangen

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.