Nieuws

Nieuwe general manager voor Babylon Hotel Den Haag

Babylon Hotel Den Haag heeft een nieuwe general manager. Eigenaar Eden Hotels heeft Jacques Ravoo aangesteld als opvolger van Rob Hemmes in het viersterrenhotel in de Hofstad. Rob gaat in dezelfde functie aan de slag bij Eden Hotel Amsterdam, het grootste hotel van de organisatie.

De 55-jarige Jacques Ravoo is de nieuwe general manager van Babylon Hotel Den Haag, odnerdeel van Eden Hotels. Algemeen directeur Leon Dijkstra spreekt van ‘een echte hotelier met veel ervaring’.

Rob Hemmes
Hij volgt in de Hofstad Rob Hemmes op, die in dezelfde functie aan de slag gaat bij Eden Hotel Amsterdam, waar hij op zijn beurt de opvolger is van Sebastiaan Rijgersma.

Jacques Ravoo
Jacques Ravoo heeft ruim twintig jaar ervaring in vier- en vijfsterrenhotels in Den Haag en maakte een uitstap naar Elysium om meer kennis op te doen van food & beverage en het werken in een grote organisatie.

Familiegevoel
‘De komende twaalf maanden ga ik uitbreiden waarmee Rob is begonnen’, aldus de nieuwe general manager van Babylon Hotel Den Haag.

‘Eden Hotels brengt het familiegevoel over op de medewerkers. Vooral het nog meer uitbreiden van de persoonlijke service naar de gast toe en het verhogen van de dienstbaarheid naar de gasten en elkaar.’

Eden Hotels
Eden Hotels is een Nederlands familiebedrijf met dertien stadshotels. Voor meer informatie kun je terecht op de website van de hotelorganisatie.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to Meat en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Soenil Bahadoer viert 24 jaar De Lindehof met 24 bites

Volgend artikel

Restaurant Joann in Enschede opent 15 mei de deuren

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.