Nieuws

Nieuwe foodtruck voor tweesterrenchef Soenil Bahadoer

Hij startte zijn foodtruck om de coronacrisis te overbruggen, maar inmiddels is het serious business voor tweesterrenchef Soenil Bahadoer van De Lindehof in Nuenen. Het is zo serieus dat hij een nieuwe heeft laten maken, waarmee je hem om meerdere plekken in het land kunt aantreffen.

‘Natuurlijk is het niet te vergelijken met de gastronomie van De Lindehof, maar het plezier en de waardering is er niet minder om’, zo laat Soenil ons weten. ‘De mensen zijn enthousiast en wij ook.’

Moeders keuken
De tweesterrenchef vertelt mensen vanuit het hele land bij zijn foodtruck te mogen ontvangen. ‘Echt geweldig. Uiteraard kijken we uit naar een snelle heropening van de horeca, maar tot die tijd zijn gasten van harte welkom voor de heerlijkste gerechten uit mijn moeders keuken.’

Michelin
Via de verschillende social media-kanalen van het restaurant in Nuenen kun je volgen waar de foodtruck allemaal parkeert. Maandag 29 maart werden Soenil en zijn brigade verrast met een prijs van Michelin. Edgaras Razminas werd uitgeroepen tot Sommelier van het Jaar.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nlKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma SeafoodNon+Ultra Coffee & More (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting) en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Gerenoveerd Hotel Haarhuis eerste Crafted Hotel in Benelux

Volgend artikel

De favoriete restaurants in Utrecht van Sander Spruijt

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.