Nieuws

Nieuwe FG Restaurant opent 9 augustus; reserveren kan

Wil jij als één van de eersten lunchen of dineren in het nieuwe FG Restaurant in Rotterdam? Dat kan. François Geurds opent zijn tweesterrenrestaurant aan de Hofbogen op dinsdag 9 augustus en heeft de reserveringen inmiddels opengesteld. Tot en met 16 juli kun je nog terecht in de Lloydstraat.

Vanaf 9 augustus is FG Restaurant II geopend aan de Katshoek 37b in Rotterdam, in de Hofbogen en pal naast FG Food Labs.

François Geurds
‘Voortaan kun je als gast nog Fanatieker Genieten bij FG Restaurant, aldus tweesterrenchef François Geurds.

Het is mogelijk om op de nieuwe locatie te reserveren voor lunch en diner. Dat kan door het sturen van een e-mail naar info@fgrestaurant.nl of te bellen met (010) 425 05 20.

Espressomachine
Inmiddels zijn de eerste tipjes van de sluier opgelicht. Zo gaat FG Restaurant – naar eigen zeggen – als eerste restaurant in Nederland beschikken over een ModBar, de meest geavanceerde espressomachine ter wereld met alle belangrijke hardware onder de counter.

Ultraluxe bar
François krijgt een volledig naadloze keuken, een private dining area, draaibare en uiterst comfortabele stoelen, valet parking en een ultraluxe bar met acht zitplaatsen.

FG Bistro
Tot en zaterdag 16 juli is FG Restaurant nog te bezoeken aan de Lloydstraat. Medio september gaat op die locatie FG Bistro van start.

In de bistro eet je drie gangen voor een bedrag van ongeveer 35 euro. De dagelijkse leiding is er in handen van een professionele keukenchef en Gilles Faelens, een vinoloog met Frans bloed.

Vorig artikel

Zeeuws Wijnfeest bij Wijnhoeve De Kleine Schorre

Volgend artikel

Champagne, rondvaart en tweesterrenlunch met Da Vinci

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.