Nieuws

Nieuwe eigenaar voor sterrestaurant Wolfslaar in Breda

Landgoed Wolfslaar en het door Michelin met een ster bekroonde Wolfslaar Restaurant hebben een nieuwe eigenaar. Ton Pinxten heeft per 1 april de exploitatie overgedragen aan Danny Kovacevic, die ook eigenaar is van sterrestaurant Monarh in Tilburg.

Na een periode van negentien jaar is Ton Pinxten vertrokken bij Landgoed Wolfslaar en Wolfslaar Restaurant in Breda. Hij heeft de exploitatie overgedragen aan Danny Kovacevic.

Danny Kovacevic
De overname past bij de ambities van de nieuwe eigenaar, die in Tilburg ook het door Michelin met een ster bekroonde restaurant Monarh heeft. Met de nieuwe onderneming bouwt hij zijn positie binnen de horecabranche verder uit.

Restaurant Monarh
‘Het type bedrijf, de passie, de kwaliteit en de vakkennis van de medewerkers sluiten goed aan bij die van restaurant Monarh’, aldus de nieuwe exploitant. ‘Ik zie vooral voordelen in de synergie tussen beide bedrijven.’

Landgoed Wolfslaar
Het bestaande concept, de identiteit en het medewerkersbestand van Landgoed Wolfslaar blijven behouden. ‘De plannen zijn om de constante kwaliteit te waarborgen en hierin een groeiende lijn te creëren.’

Maarten Camps
De keuken van Wolfslaar Restaurant staat onder leiding van chef Maarten Camps, die in het bezit is van een Michelinster. ChefsFriends wenst Danny veel succes met de exploitatie.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to Meat en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Restaurant Eden in Valkenswaard wil prikkelen met uitgesproken smaken

Volgend artikel

Verdomd lekker eten bij The Gaia op Rembrandtplein in Amsterdam

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.