Nieuws

Nieuwe editie eigen restaurantweek bij Wolfslaar in Breda

De eigen restaurantweek van Landgoed Wolfslaar in Breda staat voor de deur. Van donderdag 7 tot en met zaterdag 16 maart kun je in het restaurant met een aantrekkelijke korting genieten van de gerechten van de door Michelin met een ster bekroonde chef Maarten Camps.

Tijdens de Wolfslaar Restaurant Week wordt in het sterrestaurant een lunch en/of diner van minimaal drie gangen geserveerd.

Maarten Camps
De prijs voor een menu van drie gangen bedraagt 45,95 euro (in plaats van 64,50 euro). Wie kiest voor vier gangen, betaalt 55,95 euro (en niet 76,50 euro).

Diner en lunch
Op vrijdag en zaterdag is het menu van drie gangen niet beschikbaar en wordt ook geen lunch geserveerd.

Reserveren
Reserveren kan onder vermelding van de code ‘WRW’ via de website van Restaurant Wolfslaar. Daar vind je ook meer informatie over de actie.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des Rôtisseurs en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Voorjaarsproeverij bij restaurant De Swarte Ruijter in Holten

Volgend artikel

Soenil Bahadoer gastchef bij Hofstede Meerzigt in Zoetermeer

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.