Nieuws

Nieuwe dinnershows Villa Thalia met François Geurds

Het einde van de zomer heeft ook voordelen. Vanaf zaterdag 5 september keert de Dinnershow namelijk terug in Villa Thalia in Rotterdam. Een avond vol entertainment én een viergangenmenu van François Geurds, eigenaar van tweesterrenrestaurant FG en het met één Michelinster bekroonde FG Food Labs.

Dinnershow @ Villa Thalia aan de Rotterdamse Kruiskade is een avond uit met 360 graden projecties en entertainment, acrobatiek en eten – en drinken – van het hoogste niveau.

Bruisende wereld
‘De nieuwe show neemt je mee op reis naar een wereld waarvan je het bestaan nooit heb geweten’, zo laat Dijlan van Vlimmeren namens organisator Sfeerhoreca weten aan ChefsFriends.nl.

‘Een bruisende wereld, een wereld die voelt als de ideale vakantie. De verdere inhoud blijft geheim tot september, maar volgens Dijlan gaat de nieuwe show de vorige overtreffen.

Rotterdam
De eerste show na de zomerstop is op 5 september en daarna iedere vrijdag en zaterdag tot en met mei 2016. Een avond Dinnershow @ Villa Thalia in Rotterdam is al mogelijk vanaf 75 euro, en dat is inclusief after party in Club Villa.

Meer informatie is te vinden op de website Villathalia.nl. Daar is het ook mogelijk om kaarten te reserveren.

Het afgelopen seizoen kwamen de gasten uit onder andere Noorwegen, Italië en Canada, zo besluit Dijlan.

Foto: Daniël Verkijk

Vorig artikel

Food Truck Festival TREK ontvangt 200.000e bezoeker

Volgend artikel

Horeca is Topsport!

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.