Nieuwe chefs voor De Karpendonkse Hoeve in Eindhoven

De keuken van het met een Michelinster bekroonde restaurant De Karpendonkse Hoeve in Eindhoven krijgt andere chefs. Eigenaar Ingrid van Eeghem heeft Kévin Attal en Jaap Krabbendam aangesteld als opvolgers van Rob van der Veeken, die eind juli vertrekt. Oud-chef Peter Koehn neemt de supervisie van het duo op zich.
‘De Karpendonkse Hoeve is ontzettend blij dat chef Peter Koehn, die 38 jaar een Michelinster kookte in het restaurant, bereid is gevonden als mentor op te gaan treden voor twee zeer talentvolle chefs’, aldus eigenaar Ingrid van Eeghem.
Rob van der Veeken
Aanleiding voor de terugkeer van Peter is het vertrek van Rob van der Veeken, die ‘te kennen heeft gegeven ons restaurant eind juli te gaan verlaten’.
De nieuwe chefs zijn Kévin Attal en Jaap Krabbendam. ‘De in Frankrijk geboren Kévin heeft ervaring opgedaan in onder andere Montreal en Seoul. Jaap is voor veel gasten al een bekende.’
ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining Online, Kesbeke Fijne Tafelzuren, Bourgondisch Lifestyle, Chaîne des Rôtisseurs, Nice to Meat, Laurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.