Nieuwe chef restaurant van hotel Het Arresthuis Roermond
Wie vanaf vrijdag 1 april gaat eten in Damianz, het restaurant Het Arresthuis in Roermond, geniet van de gerechten van een nieuwe chef-kok. Het Limburgse hotel, gevestigd in een voormalige gevangenis, heeft Jeroen van Gansewinkel aangesteld als nieuwe eindverantwoordelijke in de keuken.
Jeroen van Gansewinkel was mede-eigenaar van Cucina del Mondo in Heerlen, dat in het bezit was van een Bib Gourmand.
Damianz
Hij kiest per 1 april voor een nieuwe uitdaging als chef-kok van restaurant Damianz in hotel Het Arresthuis in Roermond.
Toine Hermsen
De 31-jarige Jeroen werkte onder andere tien jaar bij Toine Hermsen in Maastricht en was in diezelfde plaats actief in de keuken van tweesterrenchef Hans van Wolde.
‘Toine Hermsen is mijn leermeester’, zo laat Jeroen weten. ‘Bij hem heb ik de klassieke basis mogen leren en daarvan heb ik nu veel profijt.’
Van der Valk
Hotel Het Arresthuis is gevestigd in een voormalige gevangenis in Roermond en onderdeel van de Van der Valk-keten.