Nieuws

Nieuwe chef-kok voor restaurant Waves at the Kurhaus

Waves at the Kurhaus in Scheveningen heeft een nieuwe chef-kok. De keuken van het restaurant van Grand Hotel Amrâth Kurhaus staat sinds deze maand onder leiding van Paul Dingjan. Paul heeft een verleden bij Amrâth Hotels en was recentelijk werkzaam voor Harbour Club Amsterdam. Hij volgt Marc Smeets op.

Per november staat chef-kok Paul Dingjan aan het roer van de brigade van Waves at the Kurhaus, het restaurant van Grand Hotel Amrâth Kurhaus, zo laat het hotel weten aan ChefsFriends.

Harbour Club
De nieuwe man kent de hotelgroep, omdat hij jaren kookte in de keuken van Seven Seas in Grand Hotel Amrâth Amsterdam. Recentelijk was hij werkzaam bij de Harbour Club in de hoofdstad.

Hotel en restaurant
Met de nieuwe chef-kok vervolgt het Kurhaus de ingeslagen weg: een hotel en restaurant creëren waar iedereen zich welkom voelt, met aandacht voor traditie, bijzondere evenementen en mooie gerechten.

Seizoenen
Het all-day menu biedt gasten de gelegenheid om op ieder moment van de dag te genieten van de klassiekers van Paul.

De Noordzee speelt daarbij een belangrijke rol, aldus de nieuwe chef-kok. ‘Good tasty food, aangepast aan de seizoenen.’

Marc Smeets
Waves at the Kurhaus is een internationaal restaurant, dat in april 2015 de deuren opende. Het is zeven dagen per week geopend voor ontbijt, lunch, borrel en diner.

Paul Dingjan is aan het strand van Scheveningen de opvolger van Marc Smeets, die zijn loopbaan buiten het hotel voortzet.

Vorig artikel

Blog: Verrassende spruitcreaties en bereidingen van ’t Nonnetje

Volgend artikel

Sergio Herman introduceert Pure C Special Arrangement

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.