Nieuws

Nieuw keukentalent voor restaurant Bentinck Amerongen

Frank Bakkenes versterkt het keukenteam van restaurant Bentinck in Amerongen. Hij komt over van het door Michelin met een ster bekroonde De Vrienden van Jacob in Santpoort-Noord en gaat in de Utrechtse Heuvelrug aan de slag als souschef van chef Tommy Janssen.

De 26-jarige Frank Bakkenes is de nieuwste aanwinst in de keuken van restaurant Bentinck in Amerongen.

Tommy Janssen
Hij studeerde aan de Cas Spijkers Academie en werkte in de keukens van onder andere Het Koetshuis in Bennekom en De Vrienden van Jacob in Santpoort-Noord. Als souschef wordt hij nu de rechterhand van chef Tommy Janssen.

Peter-Paul Swijnenburg
Eigenaar Peter-Paul Swijnenburg laat weten de lat nog wat hoger te willen leggen, omdat hij merkt dat daaraan behoefte is in de regio Utrechtse Heuvelrug.

Kasteel Amerongen
Restaurant Bentinck is gevestigd op het landgoed van Kasteel Amerongen en opende in februari 2017 de deuren.

JRE-Nederland
De eetgelegenheid is aangesloten bij restaurantvereniging JRE-Nederland. Dat geldt ook voor Franks vorige werkgever De Vrienden van Jacob.

Vorig artikel

WestCord Hotels heeft weer Waanzinnige WestCord Weken

Volgend artikel

Restaurant Librije’s Zusje Amsterdam gaat verder als Spectrum

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.