Nieuws

Nieuw en zomers jasje voor borrelterras hotel New York

Het borrelterras van hotel New York in Rotterdam heeft een nieuw jasje gekregen. In de Achtertuin, zoals de plek officieel heet en waar je prachtig uitkijkt over het water, speelt de sinaasappel deze zomer de hoofdrol.

Aperol Spritz heeft het terras op de Kop van Zuid uitgekozen als flagship van de stad Rotterdam. Het meest kenmerkende ingrediënt van het drankje speelt er de hoofdrol: sinaasappelbomen en sinaasappelschijven. Er staat een grote loungebank en de containerbar heeft een metamorfose ondergaan.

Relaxte zomer
Volgens f&b-manager Kevin de Mutsert staat Aperol Spritz symbool voor een relaxte zomer en past dat ontzettend goed bij de Achtertuin. ‘Je hebt fantastisch uitzicht vanaf het terras en je kunt genieten van een heerlijke zomerse borrel.’

De Achtertuin is bij mooi weer geopend vanaf 14.00 uur. Wie op Instagram een foto plaatst van zijn of haar bezoek en daarbij de hashtag #HNYAperolAchtertuin gebruikt, maakt kans op een leuke prijs.

Lees ook:
Hotel New York tovert kamer om tot escape room

Rotterdam en het cruiseleven ervaren op het ss Rotterdam
Chef2Chef: Marcel en Patrick van IDRW in Rotterdam

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nlKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma SeafoodNon+Ultra Coffee & More (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting) en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Foto’s: Huis ter Duin opent beach bar op strand Noordwijk

Volgend artikel

SVH en WTOL Academy lanceren SVH Register Vinoloog/Sommelier (rVS)

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.