Vacatures

Nice to Meat zoekt (leerling) Dry Age slager

Vacature – Bij Nice to Meat zijn we op zoek naar een Dry Age slager of iemand met passie voor vlees die zich wil bekwamen in Dry Aging. Samen met je collega’s breng je de kwaliteit van onze producten en dienstverlening naar hoger level. Op de afdeling maken aandacht, tijd en vakmanschap in alles het verschil. 

Nice to Meat is een innovatieve kwaliteitsslagerij voor de horeca in Nederland. Van bistro, hippe restaurantconcepten, sterrenrestaurants, tophotels tot aan e-tail, hoogwaardige retail en webshops. We onderscheiden ons in de markt met een hoogwaardig en breed assortiment, exclusieve producten, een geweldige service, succesvolle eigen kwaliteitsmerken en een team van ruim 100 professionele en gedreven medewerkers.

Onze slagerij
In onze slagerij werken 100 specialisten waaronder 45 (vak)slagers. Dagelijks verwerken we 8000kg vlees dat we leveren aan de Horeca en consumenten. Dry Age Meat is één van onze topproducten. De vraag naar onze Dry Age producten groeit, en daarom willen we ons team uitbreiden met specialisten in Dry Aging. Mocht je die vaardigheden nog niet bezitten maar je bent wel geïnteresseerd in het ambacht dan leiden we je graag op!

De functie
Ben je gepassioneerd voor de mooiste vleesproducten? Kun je jezelf verplaatsen in de wensen van Chefs die het beste product verwachten? Of wil je als leerling starten en dit allemaal leren? Dan verwelkomen wij jou graag in het team.

Dit krijg je
* Allereerst een leuke, uitdagende en zelfstandige functie voor 32 – 40 uur per week in een groeiende en ambitieuze organisatie;
* Een salaris waar je blij van wordt en boven CAO met interessante en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
* (Interne) opleidings- en doorgroeimogelijkheden;
* Korting op onze vleesproducten;
* Korting op je sportabonnement;
* Een topteam bij een bedrijf dat een geweldige reputatie heeft in de markt.

Kom jij bij ons werken?
Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen (appen) met Harm Elich: 06-27 08 4764 of mail: h.elich@nicetomeat.nl. Als je direct wilt solliciteren, dan kan dat natuurlijk ook. Stuur dan een korte motivatie en je cv of een link naar je LinkedIn profiel naar sollicitatie@nicetomeat.nl.

Vorig artikel

Tom Lamers: 'Inspiratie opdoen in Berlijn'

Volgend artikel

De Treeswijkhoeve 35 jaar en jij kunt dat meevieren

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.