Vacatures

Twee vacatures bij kwaliteitsslagerij Nice to Meat

Vacature – Nice to Meat is op zoek naar een (key) accountmanager en een medewerker kwaliteitsdienst die de kwaliteitsslagerij gaan helpen om aan de top te blijven.

Samen met het team gaan zij zorgen voor tevreden klanten, de verdere groei van het klantenbestand en het brengen de kwaliteit en dienstverlening naar ‘The Next Level’. Gelukkig hebben we al een mooi en breed klantenbestand en is de kwaliteit van onze producten al heel goed. Maar de ambitie om te blijven groeien en het nog beter te doen zit nu eenmaal in ons DNA. En als dat bij jou ook zo is hebben we mogelijk een match. 

Nice to Meat is de innovatieve kwaliteitsslagerij voor de horeca in Nederland. Van bistro, hippe restaurantconcepten, sterrenrestaurants, tophotels tot aan e-tail, hoogwaardige retail en BtC-webshops. We onderscheiden ons in de markt met een hoogwaardig en breed assortiment, exclusieve producten, een geweldige service, succesvolle eigen kwaliteitsmerken en een team van ruim 100 professionele en gedreven medewerkers.

De verkooporganisatie bestaat uit een aantal ervaren en gedreven accountmanagers die grote affiniteit hebben met de horeca-wereld. Zij worden in hun commerciële activiteiten ondersteund door een ervaren sales supportmedewerker. Om het werkbaar te houden hebben we Nederland verdeeld in een aantal regio’s. Landelijk opererende ketens, key accounts en groepsaccounts hebben we voor de juiste aandacht verdeeld binnen het team en op directieniveau. Als team komen we wekelijks bij elkaar en bespreken we belangrijke markt- en klantontwikkelingen, analyseren we onze verkoopresultaten, maken we plannen en leren we van elkaar.

(Key) accountmanager
Als (key) accountmanager ben je na een korte, maar gedegen, inwerkperiode zelfstandig verantwoordelijk voor de dienstverlening aan onze klanten en de klantacquisitie in midden en zuid Nederland. Hiervoor ben je 3 tot 4 dagen ‘in het veld’ om je klanten te adviseren vanuit ons hoogwaardige assortiment en vertegenwoordig je Nice to Meat op relevante beurzenen evenementen. Gemiddeld ben je 1 tot 1,5 dag per week op onze thuisbasis in Almere om klantvragen op te volgen, je verkoopadministratie bij te werken, te overleggen met collega’s en om je commerciële (promotie)activiteiten (mede) te ontwikkelen. Jouw succes komt vooral tot uiting in de tevredenheid van je klanten, de groei van je omzet, je marge en je klantenbestand.

Medewerker kwaliteitsdienst
Onze kwaliteitsdienst bestaat uit drie personen en is een essentieel onderdeel van ons succes. Vandaag, morgen en overmorgen. Denk hierbij niet aan een traditionele kwaliteitsdienst die op afstand staat van het proces en vooral bezig is met het borgen van (papieren) kwaliteitssystemen. Nee, onze kwaliteitsmedewerkers denken mee over de toekomst van ons bedrijf, ons assortiment en onze dienstverlening. Als team bouwen we proactief aan een diepgewortelde kwaliteitscultuur, van hoog tot laag. En natuurlijk zorgen we ervoor dat we op elk moment klaar zijn voor welke interne of externe audit ook op ons pad komt. 

Door het vertrek van één van onze teamleden is er nu plaats voor een ambitieuze en ervaren medewerker. Je werkt intensief samen met onze Kwaliteitsmanager om het kwaliteitsdenken en -handelen verder te ontwikkelen. En natuurlijk ook aan de verdere borging van het FSSC22000 kwaliteitssysteem en de bijbehorende kwaliteitsverbeteringen en -controles.

Om dit te bereiken hebben we gekozen voor een projectmatige aanpak. Aan de hand van resultaatgerichte verbeterprojecten lever je dan ook een belangrijke bijdrage aan onze 7-Sterren Ambitie. Komt er een audit aan? Je was er al klaar voor en weet als geen ander hoe je de audit vlekkeloos kunt laten verlopen. Is er een training van managers of medewerkers nodig. Jij draait er je hand niet voor om. Moeten er een serie microbiologische testen worden geregeld voor de borging en doorontwikkeling van ons assortiment? Jij zorgt ervoor dat ze vlekkeloos verlopen. En dat zijn maar een paar van je mogelijke projecten. 

Informatie
Voor meer informatie over wat we verwachten en wat we bieden vind je hier. Solliciteren kan via sollicitatie@nicetomeat.nl. Standplaats is Almere Poort.

Vorig artikel

Jubilerend restaurant Olde Marckt trekt 27-jarige topchef aan

Volgend artikel

Opslag en onderhoud koelkast en vriezer: zo doe je dat!

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.