Nieuws

Nederlandse restaurants in internationale La Liste

Een flink aantal Nederlandse restaurants is opgenomen in de internationale La Liste 2017. Een lijst die tot stand komt op basis van algoritmes. De score, maximaal 100, wordt bepaald door resultaten in onder andere culinaire gidsen en reviews. De Librije in Zwolle is ons best scorende restaurant met 98 punten.

La Liste is gebaseerd op algoritmes en rangschikt restaurants op basis van scores in restaurantgidsen en reviews. De maximaal te behalen score is 100.

De lijst voor 2017 is maandag 5 december gepresenteerd in Parijs en wordt aangevoerd door Guy Savoy in Parijs, Frankrijk (99,75).

De Librije
Best scorende Nederlandse restaurant is De Librije in Zwolle. De driesterrenzaak van Thérèse en Jonnie Boer staat vermeld met een score van 98.

Nederland
In totaal zijn meer dan twintig eetgelegenheden uit ons land opgenomen in de internationale lijst. Via deze link kun je ze allemaal bekijken.

ChefsFriends feliciteert de opgenomen restaurants met hun plek in de lijst. Mooie pr voor culinair Nederland.

Vorig artikel

Eindejaars all-in arrangement bij Restaurant Quarz

Volgend artikel

Woman of the Year-menu bij Da Vinci in Maasbracht

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.